Volwassenen

Buddywerking Vlaanderen

Georganiseerd vriendschappelijk contact voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die vaak alleen zijn. 
 
Via de buddywerking kan je in contact komen met iemand, je buddy, waarmee je regelmatig afspreekt voor een babbel, of om eens te gaat winkelen, sporten, wandelen, een tentoonstelling te bezoeken of een film mee te pikken.

Begeleiding van seksueel delinquenten

Dit aanbod wordt georganiseerd door het forensisch team van CGG Eclips, Bernard Spaelaan 141, 9000 Gent. In onze vestiging in Lokeren is er een zitdag op vrijdag, op afspraak.

Doelgroep:

Gerechtelijke alternatieve maatregelen

Hulpverlening als alternatief voor klassieke straffen, in het kader van 'bemiddeling in strafzaken' en 'vrijheid onder voorwaarden'.

Voor volwassenen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, doorverwezen door justitie na eenmalige of herhaalde feiten van seksueel grensoverschrijdend gedrag, diefstal of brandstichting.

Volwassenen

 

U gaat normaal gezien pas naar een CGG als u ernaar wordt verwezen door bv. uw huisarts, het caw, het ocmw of een andere hulpverlenende organisatie.

Bespreek uw problemen en bekommernissen eerst met uw huisarts of een andere hulpverlener in wie u vertrouwen heeft. Zij kunnen u verder helpen, info geven en, als het nodig is, u verwijzen naar ons centrum.

Psychiatrische thuiszorg

Begeleiding en ondersteuning in de thuissituatie van mensen met langdurige psychische of psychiatrische problemen:

Sinds 1 januari 2019 werd het zorglandschap voor deze doelgroep hertekend. Dit kadert binnen art 107 van de ziekenhuiswetgeving.

Het is dus niet langer mogelijk om cliënten aan te melden.

Voor meer informatie hieromtrent, verwijzen wij U graag door naar:

- voor Regio Wetteren: www.pakt.be

Abonneren op RSS - Volwassenen